About

Născut în '89 la Sfântu Gheorghe (cel din Covasna, nu din Deltă), după terminarea liceului am migrat spre Capitală unde am urmat cursurile Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării (FJSC).

Copil fiind, am primit cadou de la naşii mei o cameră foto cu film. Genul acela de cameră căreia acum am văzut că i se spune "de unică folosinţă". Cu toate astea, îmi doream foarte mult să fac poze cu ea. Mama o ţinea ascunsă ca nu cumva să o stric, dar curiozitatea m-a făcut să n-am pace până nu pun mâna pe acea cameră. În cele din urmă am găsit-o şi, cum era firesc, m-am jucat cu ea până am stricat-o.

Mult mai târziu, am primit de la verişoara mea o cameră digitală NYTECH ND 5020. Eram de-a dreptul fascinat. Cu ea am început să şi fac fotografii, nu doar să mă uite la ele.

Şi m-a ţinut mult acea cameră, până în primul de an de facultate, când, datorită pasiunii mele pentru fotbal, care m-a împins în mrejele pariurilor sportive, am câştigat nişte câteva milioane la pariuri. Cum era de aşteptat, banii s-au dus pe o cameră foto. Mai exact: Fujifilm FinePix S1000. Aceasta este camera care a rezistat cel mai mult (şi încă mai rezistă) şi cu care sunt făcute multe din fotografiile de pe acest blog. Dar visez la un Nikon care să dea uitării Fujifilmul.

În cel de-al doilea an de FeJeSeCit, m-am angajat la revista Sport Revolution, lucru care mi-a prilejuit cunoaşterea a doi oameni care şi-au spus amprenta pe dezvoltarea mea profesională. Primul este Liviu Ţîncu cel care m-a învăţat tainele DTP-ului şi căruia îi mulţumesc pe această cale. Cea de-a doua persoană care m-a luat sub aripa sa şi căruia, de asemenea, îi mulţumesc, este Răzvan Păsărică, . Câştigător al titlului de "Fotograful anului" în cadrul Premiilor "Ioan Chirilă", Răzvan mi-a permis să folosesc unul din Nikonurile sale la fotografierea diverselor evenimente sportive pentru revistă. Pe lângă acest lucru, m-a luat cu el la diverse competiţii şi mi-a explicat ce şi cum trebuie să fac pentru ca rezultatul să fie cel mai bun cu putinţă.

După 13 luni petrecute la Sport Revolution, am plecat de la revistă şi, împreună cu doi prieteni, am dat startul unui nou proiect: Revista Ultra'. Însă colaborarea cu Răzvan nu s-a oprit aici şi mă prezint în continuare la fiecare eveniment sportiv cu aparatul din dotare în aşteptarea momentului în care "maestrul meu" îmi va spune că am făcut o treabă bună.

Acum, că ştii câte ceva despre mine, dă o raită pe blog şi zi-mi ce părere ai.

5 comentarii:

Gand_licitat spunea...

te-am adaugat in lista... ;)

Fosile spunea...

Servus Obiectivule!
Am citit,am tras o fuga pe la tine si...n-am ce spune.Ai poze faine-bag sama ca te-ai axat pe portrete.
Sa-ti spun cum procedez eu.Daca imi place un blog,il trec la mine in lista ca sa-mi fie mai usor accesibil,dar fara pretentia ca posesorul acelui blog sa procedeze la fel.Daca cuiva ii place ce poate gasi la mine,va face acelasi lucru.Accept acest schimb,acum,in speranta ca nu urmaresti doar un blogroll stufos.
Mult bine,

tu1074 spunea...

Salut!
De fapt „pusesem ochiul” deja pe blogul tău și urma să-l trec în lista mea indiferent de orice !
Acum că a venit comentariul acesta am s-o fac în clipa asta!
Îmi place mult cum fotografiezi și-mi face plăcere să vizitez pe blogul tău!

tu1074 spunea...

Salut!
De fapt „pusesem ochiul” deja pe blogul tău și urma să-l trec în lista mea indiferent de orice !
Acum că a venit comentariul acesta am s-o fac în clipa asta!
Îmi place mult cum fotografiezi și-mi face plăcere să vizitez pe blogul tău!

Adelina spunea...

Sarbatori Fericite !! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...